Cele mai bune soluții
pentru baia dvs

Pentru toți cei care acum se află în procesul de reparație sau planifică înnoirea interiorului, Vă propunem soluții moderne de amenajare și combinații corecte care vor oferi oportunitatea de a Vă face casa mai confortabilă și care determină un bun simț al gustului, o calitate superioară și practicitate.

Compania noastră Vă propune un sortiment larg de produse tehnico - sanitare, gresie din ceramică, mobilă pentru baie și bucătărie. Datorită experienței căpătate pe parcursul a multor ani, Compania noastră ocupă unul dintre primele locuri din Republica Moldova în segmentul nostru de activitate.

Consultanții noștri mereu sunt la dispoziția Dvs. pentru a Vă răspunde la orice întrebare și pentru a Vă ajuta cu alegerea corectă.

Încrederea Clienților – este scopul principal în activitatea noastră. Compania noastră cooperează exclusiv cu producătorii care se evidențiază datorită design-ului modern, calității durabile și caracteristicilor unice a produselor ce le realizează. Garantăm cele mai bune și calitative produse.

Despre LiniaH2O în cifre

 • 25+
  ani de experiență
 • 5
  magazine offline în moldova
 • 24
  ore de suport online pe zi
 • 250
  angajați ai companiei în general
 • 100+
  brand-uri de încredere

Calitatea este cel mai important factor,
iar perfecțiunea se regăsește în detalii

Soluțiile pentru amenajarea camerei de baie expuse în magazinele „LiniaH2O”, vor fi de ajutor acelor persoane care nu sunt deciși în design-ul viitoarei camere de baie. În magazinele noastre puteți vedea exemple de combinații de gresie, mobilă, tehnică sanitară și decor ce permit definirea așteptărilor de la camera de baie.

Pentru comoditate, Vă propunem serviciu de livrare și depunem maxim efort pentru ca Dvs. să aveți posibilitatea să puteți achiziționa produsele la cele mai bune prețuri.

Vă veți convinge că produsele ce le propunem vor transforma o încăpere obișnuită în una ergonomică, funcționabilă și foarte atrăgătoare.

Vă dorim cumpărături plăcute!

MISIUNEA NOASTRĂ -

DE A VĂ SUSȚINE ÎN PROCESUL DIFICIL DE REPARAȚIE!

 1. Vă vom ajuta să realizați visul Dvs. într-un design unic și individual al băii rapid și ușor.

 2. Veți vedea că produsele noastre pot transforma o baie într-un spațiu ergonomic, funcțional și foarte atractiv pentru un timp plăcut.

Pentru Dvs. avem

Gresie și faianță, mobilă pentru baie, articole sanitare care sunt disponibile online în permanență, iar tot ce trebuie să faceți pentru a obține produsul dorit, este doar un click.