Achitare și livrare

Puteți achita produsele cu orice modalitate care este mai comodă pentru Dvs.:

Cum se poate achita comanda în magazinul online LiniaH2O:

1.CURIERULUI ÎN NUMERAR LA PRIMIREA COMENZII.

Cumpărătorul efectuează achitarea cash în momentul primirii efective a comenzii. Curierul primește achitarea cash, oferă cecul de casă și transmite comanda.

2.CU CARDUL BANCAR CURIERULUI LA PRIMIREA COMENZII.

Cumpărătorul efectuează achitarea cu cardul bancar, cu sistemul de plată VISA sau MasterCard, în momentul primirii efective a comenzii. Curierul primește achitarea prin intermediul terminalului bancar, oferă cecul de casă și transmite comanda.

Achitare și livrare

Condițiile livrării

1. Produsele achiziționate pot fi ridicate de la depozitul magazinului „Linia H2O” sau livrate la domiciliu. Pentru mai multe detalii despre tarifele de livrare accesați „Regulamentul de livrare”.

2. Cererea de livrare se perfectează în momentul confirmării comenzii de către un angajat al Companiei.

3. Livrarea la domiciliu se efectuează în timpul stabilit de Cumpărător și reprezentantul Companiei la momentul perfectării comenzii. Livrările se efectuează doar în razele Republicii Moldova.

4. Durata livrării depinde de stocul disponibil a mărfurilor comandate de Client și de timpul necesar pentru a perfecta comanda de livrare. Durata livrării se negociază cu Clientul a momentul perfectării comenzii de livrare.

Pentru mai multe detalii despre Serviciul de livrare accesați „Regulamentul de livrare”.

Mărfurile se livrează pe adresa indicată în comandă de livrare, până la scară sau până la poartă, doar în cazul dacă există drum de acces pentru vehiculele cu o greutate de 3,5 tone, conform Tehnicii de securitate și Regulilor de circulație rutieră a Republicii Moldova. În caz contrar, mărfurile se vor descărca la cel mai apropiat punct de adresa Clientului, care permite staționarea vehiculului.

Serviciul de livrare nu include descărcarea mărfurilor și ridicarea acestora la etaj.

Dacă aveți întrebări, Vă rugăm să ne contactați la nr.: 022295420.